Hyr en stugaHyr en mysig stuga 

Längtar du efter att få komma bort till lugn och ro och uppleva en fantastisk natur? Då är detta den perfekta stugan för dig.

Denna stuga är belägen i en idyllisk omgivning på Bråten med sjön som din ena granne och skogen som din andra granne. Vill du ta dig ett dopp i sjön är det alltså bara att ta sig ner till vattnet. Skulle du vilja utforska vattnet mera så finns det självklart möjlighet att hyra SUP eller kajak - detta är något vi definitivt rekommenderar då du får se omgivningen från dess finaste plats. Denna stuga erbjuder dessutom tillgång till en bastu som ligger belägen precis nere vid vattnet och detta ingår givetvis när du hyr stugan. Eftersom att naturen är en av era närmsta grannar så rekommenderar vi absolut att ni tar er en tur i skogen. Det finns flera vandringsleder runtomkring och i stugan hittar ni dessutom kartor över området - så att ni enkelt kan navigera er om så skulle önskas. För den som vill gå på känsla så är det bara att bege sig ut i skogen och upptäcka. Bredfjällets naturreservat erbjuder en fantastisk natur där det finns många sjöar, skogsmarker och inslag av kulturmarker och det finns flera ställen där en paus kan tas för lunch eller varför inte ett dopp i det blå. Även Bohusleden löper genom de östra delarna av området. En vistelse här är ett minne som du sent kommer glömma.

Vad finns i stugan? 
- Sängplatser för upp till 6 personer
- Möjlighet att ladda telefoner via solcellspanel
- Kylskåp
- Gasolgrill 
- Mulltoalett (utanför stugan) 

Ni har tillgång till som allt man kan tänkas behöva. Stugan är mysigt inred och av den enklare sorten - ett perfekt ställe för avkoppling och friluftsliv. Stugan saknar el. 

Klicka på ovanstående rubrik för att komma till hitta.se och kartvyn över stugan.