Hyr SUP i ÖresjöHyra SUP hos Metholmen kajak

Vi på Metholmen kajak vill göra det möjligt att på ett enkelt och smidigt sätt paddla SUP oavsett om du är nybörjare eller mera erfaren! Vi erbjuder denna möjlighet från våran kajakuthyrning som är belägen i vackra Öresjö.

Ta med dig vänner och familj ut på en härlig tur i en fridfull och lugn miljö omsluten av natur och mysiga vikar. Öresjö en är fantastisk plats att paddla SUP på då du ofta kan hitta lite lä tack vare alla dessa vikar och att den är omsluten av skog. Vi erbjuder SUP:ar av hög kvalitet och dessa är väldigt lättpaddlade och stabila.

 

Såhär går det till:

  • Boka via våran hemsida så att allting är klart när ni anländer till våran kajakbas i Öresjö. 
  • När ni kommer fram till Öresjö så parkerar ni på angiven plats och följer sedan avisningarna till kajakbasen. 
  • Väl på plats så kommer vår trevliga och serviceinriktade personal hjälpa er att få den rätta utrusningen och ha en enkel genomgång av SUP teknik och säkerhet. 
  • Sedan är det bara att ge sig ut för en underbar tur på vattnet! 
  • När ni har paddlat klart så kommer personalen självklart att ta emot er och hjälpa er med utrustningen. 

Få SUP:ar levererade

I mån av tid så finns det även möjlighet att få SUP:ar levererade till Munkebovikens badplats - så skicka ett sms, ring eller mejla oss om detta önskas. 

Det som ingår i hyran är SUP-bräda, flytväst, paddel och karta. Det finns även möjlighet att mot en liten avgift hyra en vattentät påse samt en vattentät telefonpåse.