2-dagars upplevelse2-dagars upplevelse! 

Ta med dig kompisarna eller familjen på en fantastisk upplevelse där ni inte behöver investera i en massa dyr utrustning. Ni kommer färdas från Öresjö till Bredfjället och uppleva naturen från vattnet och genom dess vandringsleder. Vi ordnar med allt ni kan tänkas behöva för att ge er en fanatiskt kajak- och vandringsupplevelse. Vi kommer att paddla i kajaker i ett lugn och behagligt tempo så att ni kan njuta av naturen. Vi kommer även att utforska skogen genom vandring på Bredfjället. Allt detta kommer givetvis göras tillsammans med en kunnig guide som leder er genom upplevelsen och ser till att ni får se alla de finaste delarna av Bredfjället och vattnet.


Vi startar dag 1 klockan 10 från vår kajak bas i Öresjö. Där packar vi våra kajaker och går igenom enklare paddlings instruktioner samt en säkerhetsgenomgång. Vi beger oss sedan ut på vattnet och paddlar i lugnt tempo tillsammans mot Bredfjället. Det kommer finnas tid att njuta av turen då vi tar det i önskat tempo. Efter några timmars paddling så lämnar vi våra kajaker för att fortsätta till fots. Men innan vi beger oss till fots så avnjuter vi en lunch som givetvis ingår.


Vandringen tar oss genom Bredfjället och på Bohusleden där det finns en fantastisk natur att upptäcka. Det finns givetvis tid avsatt för att njuta av omgivningen. Efter några timmars vandring så anländer vi tillslut till slutdestinationen - Bråten. Här kommer ni att spendera natten i vår mysiga stuga men innan dess så kommer det givetvis att bjudas på en härlig och hemlagad middag som guiden tillagar. Under tiden så kan ni passa på att njuta av omgivningarna eller varför inte ta er till den härliga bastun och kanske även ta er ett dopp i sjön. Ett lätt kvällsmål kommer också att erbjudas för dom som önskar.


Dag 2 startar med att ni avnjuter en frukost innan vi tillsammans beger oss tillbaka mot kajakerna genom vandringslederna. När vi anlänt till kajakerna så kommer det att bjudas på en härlig lunch så att ni är mätta och belåtna innan vi paddlar oss tillbaka till kajak basen i Öresjö.


Vad ingår i upplevelsen?

- Guide

- Kajakpaket

- Boende i stuga - här finns sängar samt matbord

- 4 måltider + kvällsmat

- Tillgång till bastu


Faciliteter:

- Sängkläder

- Kylskåp

- Mulltoalett

Med andra ord, allt som kan tänkas behövas!

En 2-dagars upplevelse med oss är ett minne för livet!


Tillgängliga datum:

- 19 juni - 20 juni. 

- Flera datum kommer inom kort.